luni, 23 martie 2015

Silueta perfecta

Un alt aspect foarte important de care trebuie tinut cont in drumul catre silueta si abdomenul perfect, il reprezinta controlul  aportului de zahar si reducerea consumului de grasimi. Nu trebuie sa recurgeti la masura drastica de a le elimina complet, fiind suficient sa le consumati cu moderatie.

Exercitiile fizice si centura abdominala sunt alti aliati in lupta pentru obtinerea unui abdomen plat si ferm. Un sfert de ora de exercitii fizice specifice, sunt suficiente, mai ales in cazul in care solicitati sprijinul unui antrenor.

Centura abdominala face ca incordarea abdomenului sa se realizeze concomitent cu incordarea spatelui. Astfel este modificata  postura naturala, si va veti simti mai bine si veti parea  mai slaba. De asemenea, si activitatile de rezistenta, cum ar fi inotul sau alergatul, sunt modalitati excelente pentru a va ajuta sa consumati rezervele inestetice de grasime.

Este bine de stiut, ca exista si anumite tipuri de masaj, care  permit intarirea si remodelarea tesuturilor, si astfel puteti avea silueta si talia pe care le doriti. In aceste saloane de masaj, terapeutii folosesc o asa-zisa tehnica de palpare – rulare, contribuind in mod evident la eliberarea grasimilor, drenarea toxinelor si eliminarea acestora.

Cu siguranta metodele prezentate nu sunt singurele modalitati de obtinere a abdomenului mult visat, pe langa ele existand si varianta chirugiei estetice, ale carei costuri sunt ceva mai mari, iar rezultatele trebuie mentinute tot prin exercitii fizice si regim de viata sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu